Az iskolai étkeztetéssel kapcsolatos információk

Tisztelt Szülők!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni mindenkit, hogy az új tanévben az étkezés az előző tanévivel megegyező formában történik. 

Ez a következőket jelenti:

  • Minden gyermek a tavalyi étkezési forma szerint kapja az étkezést szeptember 1-től! (Pl: Ebédes, tízórai-ebédes, 3x étkező stb.)
    Ha valaki mégis változtatni szeretne szeptember 1-től, akkor azt hétfőig (aug.30.) megteheti az élelmezésvezetői irodában, (az ebédlő mellett) vagy a 20/402-7778 tel.számon. (Később már csak otóber 1-től lehetséges a módosítás.)

  • Továbbá felhívjuk figyelmüket, hogy a kedvezményes étkezéshez szükséges ÉRVÉNYES HATÁROZAT fénymásolata feltétlenül szükséges!!! Dokumentum hiányában a kedvezményes étkezést nem áll módunkban biztosítani!
    Ugyanez vonatkozik az ételallergiás gyermekek étkezésével kapcsolatban is, és az évente aktuális új szülői nyilatkozatokra egyaránt! (Az első héten kérjük kitölteni!)

  • A térítési díjak, és a fizetés módja nem változnak.

  • Végezetül kérjük az elmúlt tanévről még rendezetlen számlával rendelkezőket, hogy az elmaradásukat haladéktalanul rendezzék! Huzamosabb ideje fenálló tartozás esetén szintén nem áll módunkban étkezést biztosítani!

Megértésüket és együttműködésüket nagyon köszönjük, sikeres tanévet kívánunk!

Süveges Szilvia
élelmezésvezető
Aranykapu Óvoda és Bölcsőde
9082 Nyúl, Kossuth u. 50.