Iskolai étkezéssel kapcsolatos tájékoztató szülőknek

Kedves Szülők!

Ezúton tájékoztatunk mindenkit, hogy minden étkező gyermek azzal az étkezési formával fogja kezdeni az új tanévet, amivel júniusban befejezte! Ha valaki szeptember 1-től változtatni szeretne, azt aug.30-ig megteheti a 20/402-7778-as telefonszámon. Természetesen a jövőben is lehetőség lesz havonta egyszer változtatni, amit értelemszerűen még az adott hónap előtt jelezni kell!

A diétás étkezések tekintetében szintén tájékoztatunk mindenkit, hogy intézményünk csak az ebédet tudja biztosítani, és csak a megfelelő dokumentumok leadása UTÁN! Kérem az érintetteket, hogy ezügyben is keressenek egyeztetés céljából!

Nagyon fontos továbbá, hogy akinek térítésidíj-tartozása van, az aug.30-ig feltétlenül rendezze, mert különben nem áll módunkban étkezést biztosítani az új tanévben!

Végül a szülői nyilatkozatok. Nagyon szépen kérünk mindenkit, hogy a szülői nyilatkozatokat pontosan szíveskedjenek kitölteni, és haladéktalanul visszaküldeni! A nyilatkozatokon feltüntetett adatok változása esetén pedig szólni!! Ez nagyon fontos, mert a helytelen adatok sok problémát szoktak okozni.

Minden étkezéssel kapcsolatos ügyben a konyhát kell keresni, betegség esetén a lemondást IS! Az iskolában jelzett hiányzás nem jelenti automatikusan az étkezés lemondását is!!!! Tehát ha a másnapi étkezés legkésőbb délig nem lett lemondva, akkor számlázásra fog kerülni akár elvitték, akár nem. Telefonszámaink változatlanok. Konyha: 365-174 Élelmezésezető:20/402-7778 Számlázással kapcsolatban Titkár: 364-042

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük, és minden diáknak sikeres tanévet kívánunk!

 

 

Tisztelettel:                            Süveges Szilvia                   Ábrahám Elvira

                                               élelmezésvezető                           titkár